Meer resultaten voor festival tent

 
festival tent
party tent
Een partytent kopen is na 2 keer gebruiken al goedkoper dan een partytent huren. Wij bieden een breed assortiment aan. Of u nu op zoek bent naar een pop up tent pagodetent goedkope feesttent of professionele pvc tent. Met ons uitgebreide assortiment partytenten en jarenlange ervaringen kunnen wij vrijwel altijd in uw behoefte voorzien. Bel ons gerust als u advies nodig heeft. Wilt u geen partytent kopen maar bent u op zoek naar bijvoorbeeld een statafel stoel regengoot draagtas of terrasverwarmer kijk dan eens bij onze statafels of andere accesoires. Welke partytent past bij mij? U kunt uit verschillende party tenten kiezen. Heeft u een partytent nodig die uit de wind komt te staan dan kunt u kijken bij onze goedkope feesttenten.
FESTIVAL TENTEN Tentenstunter Online goedkope tenten kopen winkel.
Tipi tent Festival 4 persoons 12995. 4 persoons koepeltent Rapid 4 7995. 4 persoons tent Ascent 4 green/charcoal 8995. Hier vind je de ideale snel opzetbare festivaltenten. 2 persoons tent Ascent 2 red/charcoal. 6995 Per stuk 7450 Per stuk. 2 persoons Pop-up tent Malawi blauw. 2 persoons Pop-up tent Malawi rood. 2 persoons tent Ascent 2 Orange/charcoal. 6995 Per stuk 7450 Per stuk.
Festivaltent 32 m.
Deze festivaltent is een ideale tent voor pop of rockconcerten en gildefeesten of tentfuiven. Met zijn kenmerkende geel-blauw gestreepte uiterlijk is het een prachtige traditionele festivaltent waarbij het geel-blauwe dak licht-doorlatend is. Hierdoor geeft deze tent overdag een gezellige daglichtSFEER. Deze tent is 32 m breed en in de lengte variabel. In de kleinste uitvoering is de tent 20 m in lengte en te verlengen met vakken van 7.5 en 10 m tot wel 130 m lang. Daarnaast is het mogelijk om een midden-mast te vervangen door een brug-constructie. Een brug voorziet in een vrije overspanning van maar liefst 16 m zodat vrij zicht op het podium gewaarborgd blijft.
Festivaltenten De Kruijf Tenten Buitengewoon in Tenten.
Onze aanwinst is maar liefst 36 meter breed en 60 meter lang. Met een zijwandhoogte van 420 meter en nokhoogte van 15 meter kunnen in deze tent nog grotere podia geplaatst worden. De masten van de tent zijn 175 meter lang. De minimale afmeting van de tent is 36 bij 36 meter 4 masten en de tent is verlengbaar per 12 meter. De eyecatcher op ieder festivalterrein is de Sterrentent. Dit is een unieke tent enig in zijn soort. Van buiten zilver gekleurd en van binnen een donkerblauwe hemel met fluorescerende sterren. Daarnaast zijn de zes masten in een fluorescerend groen gespoten. Zowel de sterren als de masten lichten nog meer op als er gebruik wordt gemaakt van blacklights.
Berkvens Tentenverhuur Festivaltenten.
BERKVENS TENTENVERHUUR TENT EN PODIUM VERHUUR van 10 tot 10.000 personen festivaltent partytent spantenten podia tentvloer feesttent podium limburg brabant roermond benelux partytenten feesttenten.
de beste festivaltenten sidscampstore.
snel opzetbare tenten voor een onvergetelijke festival belevenis. 2 Persoons Tent Fast Pitch 2 groen. 2 Persoons Tent Fast Pitch 2 groen in enkele ogenblikken staat deze tent compleet klaar voor gebruik ideaal voor op festivals of als bijzet tent voor en achter ventil. Klik hier voor meer informatie. 2 Persoons Tent Fast Pitch 2 roze. 2 Persoons Tent Fast Pitch 2 Roze in enkele ogenblikken staat deze tent compleet klaar voor gebruik ideaal voor op festivals of als bijzet tent voor en achter ventila.
Festivaltenten en Pakketten.
Tristar Compressor Koelbox 41L. Easy Camp Antic Cocktail Tent. Betaalwijze Betaal hier veilig en snel met iDeal of creditcard! U bevindt zich hier Tenten Festivaltenten en Pakketten. Tent kopen goedkoop en ruime keuze. Onze winkel heeft een ruime keuze aan verschillende soorten goedkope tenten. Van trekkingtenten zoals een koepeltent hybridetent tunneltent of pop-up tent tot familietenten zoals de bekende bungalowtent piramidetent de 1-8 persoons tent en de opblaasbare of oppomptent. Ook is er een ruime keuze aan partytenten schuurtenten en bijzettenten. U kunt tenten online kopen van verschillende bekende merken onder andere Bardani Bo-Camp Coleman Easy Camp Mountain Creek Outwell Safarica Vango Robens DWS en de eigen collectie van Hans Stassar Mountain Creek.
Waaraan moet een festivaltent voldoen? Advies Blog Obelink.nl.
Aan die eis voldoen de meeste tenten wel. Je kunt dan naast je slaapmatje ook je tas of rugzak goed kwijt. √Čn je hebt plek voor extra bezoek. Eis 4 Je tent is goedkoop. De kaartjes voor het festival kostten al een lieve duit. Daarnaast moet je nog voor een paar dagen eten en drinken op het festival en zoals je weet is dat niet goedkoop. Maar er is goed nieuws. Voor een paar tientjes heb je al een goede tent waarin je de nachten op het festival goed doorkomt en ook een volgende keer nog kunt gebruiken. Eis 5 Je tent is weg te gooien. Veel festivalbezoekers kopen een tent om alleen maar het festivalweekend te gebruiken.
Mega Tent Hire BV tentenverhuur partytent feesttent. Mega Tent Hire BV tentenverhuur partytent feesttent.
Wij kunnen uw project ook technisch begeleiden tekeningen en berekeningen maken. Ook behoort het tot de mogelijkheden om tijdens uw evenement medewerkers van Mega Tent Hire BV stand-by te hebben. Een tent laten maken naar uw eigen technische specificaties en kleuren behoort eveneens tot de mogelijkheden. Zilver-zwart aan de buitenzijde donkerblauw aan de binnenzijde niet lichtdoorlatend met traliemasten welke naar buiten doorsteken. Pink-zeeblauw aan de buitenzijde donkerblauw aan de binnenzijde niet lichtdoorlatend met traliemasten welke naar buiten doorsteken.

Contacteer ons